skip to Main Content
Short break voor uw schouders en nek
Theracane

Pijnlijke spieren?

Tijdens de stoelmassage sessies vragen wij altijd waar en of er pijn is. Komt deze pijn door werkhouding, sporten of hobby?

Is het de werkhouding? Dan geven wij graag advies over hoe beter te zitten. Ook geven wij dan huiswerk mee om deze pijn snel en effectief te behandelen.

Met dit even eenvoudige als effectieve apparaat voor zelf-massage is het heel gemakkelijk om druk te geven waar jij dat wilt- hij haalt de spanning uit die moeilijk te bereiken plek tussen je schouderbladen! Als je weinig kracht hebt of moeilijk de deur uit komt, geeft de Thera Cane je precies de hulp die je nodig hebt!

Hoe werkt hij?
De druk die je met een Thera Cane op je spieren geeft, helpt de toestroom van zuurstofrijk bloed te optimaliseren. Deze helpt de spierfunctie te herstellen doordat het verklevingen in spiervezels en pezen losmaakt. De toegenomen circulatie helpt de spier efficiënter zijn werk doen.

Zelfredzaamheid
De Thera Cane biedt tijdelijke verlichting van spanningen, stijfheid, gevoeligheid en pijn in de spieren. Hij is gemakkelijk te gebruiken en brengt de verlichting waar deze thuishoort: in jouw handen. De persoonlijke betrokkenheid die nodig is om de Thera Cane te gebruiken, maakt dat men meer verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen gezondheid. Regelmatig gebruik van de Thera Cane brengt je meer in contact met je lijf, meer dan je eerder ooit was, bovendien wordt je kleine ongemakken in je spieren gemakkelijk de baas. Met je Thera Cane bij de hand, ben je nooit zonder hulp.

Practische oplossingen
We hebben allemaal spieren die van tijd tot tijd pijn doen. We merken het misschien pas als we iets proberen te pakken, of voorover buigen. Soms is even omkijken al genoeg. Je voelt het kraken in je nek of krijgt een hete plek tussen je schouder bladen. De pijn lijkt maar niet weg te willen gaan. We hebben allemaal wel gebprobeerd zo’n spier te masseren om de pijn te verlichten. Het kan echter heel moeilijk zijn om voldoende – of lang genoeg – druk te geven, of misschien kun je de plek net niet bereiken. Met de Thera Cane kun je diepe druk geven op je rug, nek, schouders, benen, heupen, armen, billen, waar je ook bent… en wij laten je zien hoe dat gaat.

De Thera Cane  is een apparaat voor zelfmassage waarmee je druk geeft op pijnlijke spieren. Het unieke ontwerp stelt je in staat eigenhandig diepe druk te geven op lastig te bereiken plaatsen op je lichaam.

Bij spierpijn in de rug raden wij de TheraCane aan.  Een zeer effectief hulpmiddel die u snel van de spierpijn af helpt.

Meer informatie en te koop via Jobbalance.nl neem contact op met Laura – 0643044082