skip to Main Content
Short break voor uw schouders en nek

Fijn, de masseur komt van vandaag weer!

Goed dat jullie er weer zijn, kun je mijn schouders en nek los masseren….is een veel gehoorde reactie.

Begonnen als mijn opdrachtgeefster en nu mijn rots in de branding bij rug- en nekklachten. Na een drukke werkweek is de stoelmassage van Laura echt onmisbaar. Haar krachtige massage op de drukpunten geeft verlichting en is ook ontspannend.

Iedereen was zeer enthousiast! Veel leuke reacties ontvangen.

Zaterdagavond 4 september 2010 heeft de RK parochie in Gendt haar jaarlijkse vrijwilligers-bedank-avond gehouden. Op deze avond waren circa 100 vrijwilligers aanwezig en werden getrakteerd op een ontspannen avond met een drankje en een uitgebreid buffet voor de inwendige mens. Als extra verrassing hadden we die avond een stoelmassage

(meer…)

Elke maand komt Laura op mijn werk langs voor een stoelmassage. Ik doe veel bureauwerk en dan gaat er vaak ongemerkt spierspanning ontstaan in rug of schouders. Laura legt de vinger letterlijk op de zere plek en zorgt met haar stoelmassage weer voor een heerlijke ontspanning.

 

Ik ga graag naar de masseur. Dat die mogelijkheid er nu is op mijn werk is echt een luxe. Zittend werk, veel achter de pc, geeft vaak klachten aan nek, schouders en rug. Heerlijk om dat deel even los te masseren. Erg ontspannend. Van mij mag Laura iedere dag langskomen.

Wij hebben de stoelmassage van Laura als zeer ontspannen ervaren. Ze geeft een uitgebreide massage waardoor je gehele lichaam tot rust komt. Na de massage konden we weer fris aan het werk. Een leuke afwisseling tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Geef uw feedback hieronder