skip to Main Content
Short break voor uw schouders en nek

[WPCR_INSERT]

Olympia Uitzendbureau Tiel

Wij hebben de stoelmassage van Laura als zeer ontspannen ervaren. Ze geeft een uitgebreide massage waardoor je gehele lichaam tot rust komt. Na de massage konden we weer fris aan het werk. Een leuke afwisseling tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Ringelenstein Management Support

Begonnen als mijn opdrachtgeefster en nu mijn rots in de branding bij rug- en nekklachten. Na een drukke werkweek is de stoelmassage van Laura echt onmisbaar. Haar krachtige massage op de drukpunten geeft verlichting en is ook ontspannend. www.ringelenstein.com

UMC Utrecht, Directie Informatie Technologie

– Elke maand komt Laura op mijn werk langs voor een stoelmassage. Ik doe veel bureauwerk en dan gaat er vaak ongemerkt spierspanning ontstaan in rug of schouders. Laura legt de vinger letterlijk op de zere plek en zorgt met haar stoelmassage weer voor een heerlijke ontspanning.

– Ik ga graag naar de masseur. Dat die mogelijkheid er nu is op mijn werk is echt een luxe. Zittend werk, veel achter de pc, geeft vaak klachten aan nek, schouders en rug. Heerlijk om dat deel even los te masseren. Erg ontspannend. Van mij mag Laura iedere dag langskomen.

Parochie Gendt

Zaterdagavond 4 september 2010 heeft de RK parochie in Gendt haar jaarlijkse vrijwilligers-bedank-avond gehouden. Op deze avond waren circa 100 vrijwilligers aanwezig en werden getrakteerd op een ontspannen avond met een drankje en een uitgebreid buffet voor de inwendige mens.

Als extra verrassing hadden we die avond een stoelmassage voor de vrijwilligers in petto. Daarvoor hebben we Laura Zuidema van Jobbalance samen met een collega van haar ingeschakeld.

Als organisatie waren we zeer benieuwd of dit zou aanslaan aangezien we het vermoeden hadden dat het overgrote deel van de aanwezigen (variërend van 20 – boven de 80 jaar) nog nooit een stoelmassage heeft genoten. En ook niet wisten wat het inhield. Ook binnen de organisatie waren er mensen die van te voren enigszins sceptisch waren. Maar het is een denderend succes geworden.

Al vanaf het begin stonden de mensen in de rij. En dat heeft geduurd tot aan het einde toe, waardoor we in overleg met Laura en haar collega besloten hebben langer dan afgesproken was door te gaan. De aanwezige mensen die zich hebben laten masseren hebben zich, zonder uitzondering, zeer lovend uitgelaten over de stoelmassage die ze hebben ondergaan. Iedereen vond het SUPER!!!!!

Mede door de enthousiaste inzet van Laura en haar collega is de vrijwilligers-bedank-avond een groot succes geworden. Laura onze hartelijke dank daarvoor.

Namens de bestuurscommissie Gendt,

Wilbert Kemperman